Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:
Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]

Datum / tijd
 

Welkom bij KLJ Sleidinge

 
Welkom op de website van KLJ Sleidinge
 


KLJ Sleidinge bestaat dit jaar 90 jaar, en dat hadden wij graag willen vieren. In het weekend van 5, 6 en 7 april geven wij dan ook een feestweekend om deze speciale gelegenheid niet zomaar te laten voorbij gaan. Wij verwelkomen jullie graag op één van onze evenementen die dat weekend zullen plaatsvinden.

HET PROGRAMMA: 

Vrijdag 5 april 
 
Onder het motto: “KLJ voor jong en oud” hebben we op vrijdagavond iets te bieden voor alle leeftijdsgroepen. De jongsten onder ons zullen ons feestweekend op gang brullen op de eerste editie van onze kinderfuif genaamd ‘Feaster Junior’. Op de melodieën van de oya lélé tot de YMCA wordt dit een feestje dik oké!! Vervolgens mag de volgende generatie het feestgedruis verder zetten op onze streekbierenavond. Onder begeleiding van een coverband, die de sfeer zal verzorgen, kunnen er voor de liefhebbers enkele lekkere streekbiertjes getoost worden op ons 90 jaar bestaan. Voor de die hards onder ons wordt er nog een keine afterparty voorzien.

Nu alles even op een rijtje: 

FEASTER JUNIOR

Iedereen jonger dan 15 jaar is meer dan welkom om mee te feesten.
Voor de ouders of leiding die zich liever wat buiten het feestgedruis houden, zal er een KISS AND STAY-lounge voorzien worden waar jullie rustig een drankje kunnen nuttigen. We hopen jullie te mogen verwelkomen samen met jullie jongkies om er een onvergetelijke avond van te maken. Wij zorgen alvast voor een toffe sfeer en voorzien randanimatie met suikerspinnen, springkasteel,… om er een onvergetelijke avond van te maken.

PS. Wanneer jullie samen met jullie jeugdvereniging komen, maak je dan zeker bekend door in je uniform mee te komen feesten. De vereniging met het meest aantal leden (buiten KLJ Sleidinge) kan op één activiteit naar keuze een GRATIS springkasteel winnen. Komen is dus de boodschap!

Wie --> iedereen tot 15 jaar
Inkom --> 3 euro
Uur --> 19u - 21u

STREEKBIERENAVOND MET COVERBAND

Deze avond verwennen we jullie met toffe liedjes en lekkere biertjes uit onze streek! Met een uitgebreid gamma muziek van de 60’s tot de 00’s zal Plagiaat de sfeer op deze avond verzorgen.

Wie --> iedereen
Inkom --> gratis
Uur --> 21u30 - 23u30

AFTERPARTY

Om de avond in stijl af te sluiten voorzien we een kleine afterparty onder begeleiding van een DJ.

Wie --> iedereen
Inkom --> gratis
Uur --> 23u30 - 1u
 
Zaterdag 6 april
 
Wij organiseren naar jaarlijkse traditie ons fuif voor Pasen. Dit is al de vijfde editie van FEASTER!
https://www.facebook.com/events/319005761925704/
 
 
Zondag 7 april

Onder het motto “sportief en minder sportief” hebben wij voor de zondag ook een mooi programma kunnen samenstellen. Bij ons zitten jullie goed voor een namiddag sport en spel. Want terwijl jullie kunnen genieten van Vlaanderens mooiste op groot scherm zullen er ook allerhande volksspelen voorzien zijn. Later op de avond, nadat de winnaar van ‘De Ronde Van Vlaanderen’ bekend is, kunnen jullie jullie lachspieren ook nog trainen bij ons. Want we hebben namelijk een paar straffe komieken voor jullie in de aanbieding. Om het weekend af te sluiten brengen we de kinepolis naar Sleidinge. In onze Sleinse cinema zal er een film worden vertoond die het feestweekend rustig zal afronden. Tussendoor zal er ook eten voorzien worden zodat jullie de dag zorgeloos kunnen doorkomen.

Nu alles even op een rijtje:

RONDE VAN VLAANDEREN OP GROOT SCHERM & VOLKSSPELEN

Wie --> iedereen
Inkom --> gratis
Uur --> 13u30 - 18u

COMEDY NIGHT

Wie --> iedereen
Inkom --> 8 euro
Uur --> 19u30 - 21u30

SLEINSE CINEMA

Wie --> iedereen
Inkom --> GRATIS
Uur --> 22u - 00u© 2013 - KLJ Sleidinge - All Rights Reserved